søndag 20. februar 2011

Ovnsbakt fisk fra Eric

Alltid fint å få litt oppskrifter til bloggen fra andre. Da lærer jo jeg også samtidig noe nytt.  =D Denne er fra Eric og ser veldig god ut.

Fisk, type rød:

En enkel måte å lage awesome middag til et hvilket som helst antall personer er å lage ovnsbakt fisk. Laks, ørret eller røye er ideelt. Hakk opp gulerøtter og purreløk. Legg fiskefiletene på aluminiumsfolie, og tilfør grønnsakene. Ha på en spiskeskje Crème fraiche, pakk i hop og putt i ovnen. Stykker av laks på ca 150 g skal midt i ovnen på 225 grader i 10-12 min. Dersom du føler deg kreativ, kan du ha noen hele rosepepper på filetene før du putter de i ovnen. Det både ser bra ut, og smaker godt!

Server med salat og poteter.
Laks er overaskende billig, og smaker meget godt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar